Betingelser & Vilkår

Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår vedrører både fysiske produkter og kurser på hundelogik.dk

 

Definitioner:

Aftalens parter

”Køber” anvendes om den fysiske person, som ved afgivelse af en bestilling til hundelogik.dk, afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.  ”Hundelogik”  anvendes i det følgende, både om den fysiske eller juridiske person, som accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside, hvorfra varerne præsenteres og bestilles.

Produktinformation:

hundelogik.dk sælger vi diverse tilbehør til hunde samt kurser. På Hundelogik.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til hundelogik.dk via hundelogik@gmail.com


Priser:

Alle priserne er dagspriser.

Alle angivne priser er inklusive 25 % moms.


Bestilling/tilmelding

Når du har tilmeldt dig et kursus eller købt et fysisk produkt på www.hundelogik.dk, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilket produkt du har bestilt / tilmeldt dig.

Vi tager forbehold for varer der evt. måtte være i restordre ved leverandøren.  I dette tilfælde, vil hundelogik kontakte dig, og give besked om leveringstidspunktet eller sammen med dig finde en anden løsning.

Køb af kurser - Betaling
Ved køb af/tilmelding til kurser trækkes beløbet fra dit betalingskort på ekspeditionsdagen, dog tidligst 30 dage inden kursusstart. Du betrages som endeligt tilmeldt når kurset
er betalt. 

Med henblik på at sikre en tilstrækkelig kvalitet i vores tilbud, forbeholder vi os ret til at aflyser kurser. Det kan være tilfældet, hvis det eksempelvis skønnes, at et for lavt deltagerantal vil medføre, at deltagerne ikke får maksimalt udbytte af kurset. I så fald tilbyder vi naturligvis en plads på førstkommende kursus med samme indhold. Såfremt en plads på et fremtidigt hold ikke ønskes, giver hundelogik.dk pengene retur.

Kurser - Afbud og sygdom
Aflyser instruktøren kurset, findes en erstatningsdag, og hvis det ikke er muligt refunderes beløbet der svarer for de manglende timer. Skulle sygdom eller lign. afholde dig fra at deltage på kurset tilbagebetales pengene ikke, men du kan deltage på et tilsvarende modul indenfor et år fra betaling af det modul du melder afbud til.

Aftaleindgåelse
Når du handler med hundelogik.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til hundelogik@gmail.com


hundelogik.dk kan der betales med:


Dankort(0 kr.)

Mastercard(0 kr.)

Visa(0 kr.)

Visa electron(0 kr.)

eDankort (+1,10DKK)


Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra hundelogik.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.


Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og NETS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra hundelogik.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation:

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb:

Hundelogik yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl (mangler). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen, eller kopi heraf, skal fremvises til hundelogik.dk  i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Hundelogik inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Hundelogik

Venslev Søpark 11

4050 Skibby

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Klage:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til hundelogik@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.


Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Hundelogik har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for hundelogik`s  kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Komfipets.dk.  Du finder  linksene i bunden af denne side.


Fortrydelsesret:

Fysiske produkter
Meddeler Kunden hundelogik.dk, at Kunden har fortrudt sit køb inden 60 dage efter levering, tilbagebetaler hundelogik.dk det modtagne beløb. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Fortrydelsesretten gælder ikke specialmåls bestillinger, f.eks dækken der er håndsyet efter dine ønskede mål.

Varer der returneres ufranco  eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge GLS eller Post Danmark, da det gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur med kvittering for afsendelse.

Kurser
Ved køb af kurser er der 14 dages fortrydelsesret fra dagen efter købsdagen/bestillingsdagen. Det er ikke muligt at påberåbe sig fortrydelsesret efter kursusstart.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Hundelogik

Venslev Søpark 11

4050 Skibby

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.


Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Hundelogik yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl (mangler). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen, eller kopi heraf, skal fremvises til Hundelogik i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Hundelogik inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Hundelogik

Venslev Søpark 11

4050 Skibby

Pakken skal afleveres på denne adresse (ikke pakkeshop, posthus eller lignende.)

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når Hundelogik modtager en vare retur:

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du, normalt straks, men altid inden 14 dage modtage beløbet retur.

Forbehold for ændringer:

Hundelogik forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Leveringstider:

De bestilte varer sendes normalt indenfor 1-3 hverdage. Med forbehold for varer der ikke er på lager eller i restordre. Hundelogik.dk leverer varer med GLS

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Hundelogik.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Hundelogik.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Hundelogik.dk ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Hundelogik.dk er Hundelogik PMV

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Hundelogik.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Hundelogik.dk ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hundelogik.dk ApS via e-mail Hundelogik@gmail.com

Cookies

Hundelogik.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til Hundelogik.dk ApS på Hundelogik@gmail.com


Webstatistik

Vi bruger en webstatistik på Hundelogik.dk hvilket betyder, at et statisk-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Hundelogik.dk.

Misbrug:

Misbrug af www.dkfipets.dk kan medføre politianmeldelse.

Copyright: Det er ikke tilladt at kopiere og bruge billeder og tekst fra www.dkfipets.dk.

Links

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service

FDIH / Forbrugerrådet

Forbrugerstyrelsen

Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker

Forbrugerrådet

Forbrugerinformation